Stay on the radar while you're sleeping. Senseradar


Smart Sleeping Solutions


Voor optimaal slaaprendement!


Samen met de universiteiten in België is de Sleepradar ontwikkeld. Een device die onzichtbaar en 100% contactloos metingen verricht terwijl u slaapt. Zo krijgt u inzicht in uw slaapritme, ademhaling, hartslag en beweging.

Na het analyseren van deze gegevens, volgen concrete tips. Bijvoorbeeld over het aanpassen van de bovenlaag van de matras. Of over uw leefwijze of slaapritueel. U krijg een helder beeld van uw behoeftepatroon, zodat u negatieve slaapgewoonten kunt doorbreken. Het resultaat: een optimaal slaaprendement en meer energie overdag!Bekijk onze video!


Hoe werkt het?

De Sleepradar wordt onzichtbaar in de bovenste laag van uw matras verwerkt. Zonder dat u het voelt, meet de Sleepradar de hele nacht uw hartslag, ademhaling, slaapfases en bewegingen. Deze gegevens worden geanalyseerd en door de Sleepradar omgezet in concrete tips om uw slaap te verbeteren.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat uw matras te hard is of te zacht. Dat u het te warm heeft of juist te koud. Of dat er andere factoren zijn die uw slaap beïnvloeden. Door kleine aanpassingen in de bovenlaag van uw matras, de omstandigheden in uw kamer, uw leefritme of slaaprituelen, kunt u optimale slaapcondities creëren!

Meer inzicht, betere slaapscore

Naast de metingen die de Sleepradar verricht, kunt u door het beantwoorden van een aantal vragen in de app nog meer inzicht krijgen in uw slaapgedrag. Want uw leefpatroon en gewoonten kunnen van grote invloed zijn op uw slaapscore. Heeft u tot laat gewerkt, ’s avonds gesport, koffie of sterkte drank genuttigd of lang achter uw computer gezeten? Allemaal zaken die van invloed kunnen zijn! Tussen alle gegevens wordt een verband gelegd, zodat u maatregelen kunt nemen om een betere slaapscore te bereiken!

Ook meet de Sleepradar hoeveel uur u uw matras gebruikt hebt, vergelijkt hij gegevens over een langere termijn en geeft seizoensgebonden advies. Met concrete tips over uw matras of slaaprituelen, creëert de Sleepradar smart sleeping solutions!

INNOVATIE

Er zijn tal van apps die uw slaap analyseren en prachtige grafieken leveren. Maar door het uitblijven van concrete tips en oplossingen ter verbetering, helpen die u niet om u beter te laten slapen. De Sleepradar wel!

Uw slaap wordt contactloos geanalyseerd, want de Sleepradar wordt volledig geïntegreerd in uw matras – zonder allerlei snoeren. En onze matrassen zijn opgebouwd uit diverse materialen, die elk voor toegevoegde waarde zorgen. Zo creëren onze matrassen en de Sleepradar samen een optimaal slaaprendement!

TECHNIEK

De Sleepradar in de matras doet metingen gedurende de nacht en gaat die gegevens analyseren. Via een app krijgt u aanbevelingen voor concrete aanpassingen aan uw leef- en slaapgedrag. Of aanpassing aan de matras zelf. Dat laatste is heel eenvoudig door een flexibele toplaag.

Ook kan het systeem andere apparaten, zoals thermostaat en verlichting aansturen en zo een prettige slaapomgeving creëren. Alles is af te lezen en in te stellen via de app, Apple Watch, tablet of computer. Het resultaat? U slaapt beter, functioneert beter en haalt daardoor meer uit uw dag. Kortom, een boost voor uw kwaliteit van leven!

TOEKOMSTIGE ONTWIKKELINGEN

De ontwikkelingen staan niet stil – zeker niet bij de Sleepradar! De toekomstige toepassingen zijn eindeloos. Zeker als observatie op afstand nodig is. Of het nou gaat om hulpbehoevenden in verpleegtehuizen of het monitoren van uw baby. Deze mogelijkheden worden thans, in samenwerking met de universiteiten in België, onderzocht en uitgetest.

Maar ook voor topsporters liggen er tal van kansen. Want een optimale nachtrust is essentieel voor het presteren op topniveau. Hiervoor is er eveneens een onderzoek opgestart. Zo helpt Sleepradar vele doelgroepen de nachtrust te verbeteren en de slaap te verbeteren. Het resultaat? Fitter, vitaler en energieker de dag door!

PROGRESS AND DEVELOPMENT


Benieuwd naar onze eerste producten en onze voortgang in teckniek en onderzoek?

Volg onze Blog!

Sleepradar is funded and supported by:


Provincie Zeeland
Van Cadsand
Innoco
Ministerie van Economische Zaken